Belföld | gyűlöletkampány közlemény
2013. március 13. 12:24

Ki gyűlölködik?

A Fidesz hónapok óta hazug propagandával próbálja meggyőzni az embereket, hogy az MSZP gyűlöletkampányt folytat. Konkrétumokat sosem sikerült felmutatniuk, csak fröcsögnek reggel, délben, meg este. Lassan mindenki belátja, hogy a Fidesz kampánya nemcsak hazug, de gyermeteg és primitív is.

Az a Fidesz beszél gyűlöletkampányról, mely maga a megtestesült agresszió. A fideszes Kövér László volt az, aki egyszer azt mondta: "akinek nem tetszik, vegyen egy kötelet, egy jó nagy szöget, menjen le a pincébe és kösse fel magát".

A Parlamentben egy fideszes képviselő kiabálta be azt egy szocialista képviselőtársának: "Lógni fogsz!" Németh Szilárd, a Fidesz rezsikommandósa pedig Harangozó Tamás MSZP-s politikusnak szólt be gyűlölettel telve: "Tamás, neked harangoztak!"

Bayer Zsolt, a Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa egy vallási-származási csoportra utalva kijelentette: "Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben".

Bencsik András (a békemenetnek nevezett fideszes pénzekből létrejött álcivil kezdeményezés szervezője) patkányoknak nevezte az Operaház előtt tüntető százezer magyar embert 2012 januárjában.

Az Orbán-kormány engedte el az azeri baltás gyilkost.

A Fidesz-székház udvarát a napokban elfoglalók arcába egy fideszes szimpatizáns szeretett volna sósavat önteni. A székház védelmében pedig egy gyilkosságért börtönben ült embert küldött a Fidesz.

A legfrissebb hírek szerint pedig a Dunakeszin folyó kampány során aszocialista jelölt plakátjait tépték le, épp a fideszes jelölt utcájában.

Ez a Fidesz valódi arca: agresszivitás és gyűlölet.

A fideszes kampánystratégák befejezhetnék az MSZP-re kenni a gyűlölet sarát, mert egyrészt a választókat ezzel nem tudják megvezetni, másrészt energiájukat inkább fordítsák a maguk megtisztítására!

"A külvilágból se utasíts el semmit; ne gyűlölj, ne irtózz, ne undorodj. Ha valami iránt ellenszenvet érzel, ez annak a jele, hogy nem ismered eléggé. Mind az, ami a világban szenny, csak hozzád való vonatkozásban szenny és nem önmagában; húzódj ki belőle és már nem szenny többé, hanem semleges
jelenség." (Weöres Sándor)

Török Zsolt
szóvivő