Ki hisz még Orbánnak?

Orbán Viktor már többször átverte a magyar lakosságot. Az egymillió új munkahellyel, az azonnali radikális adócsökkentéssel, a forintárfolyam megerősítésével, az államadósság elleni hatékony küzdelemmel, a devizahitelesek megmentésével.

Egyikből sem lett semmi. Ahogy abból sem, hogy a bankokra kivetett adók nem lesznek áthárítva a lakosságra. Mert át lesznek, sőt át vannak hárítva. Világosan kiderült, hogy a legtöbb magyarországi pénzintézet (még nem az összes, de ez csak idő kérdése) számlavezetési díjat és tranzakciós díjat emel, nő a bankkártyák éves díja, többe kerül a kártyaletiltás és a PIN-kód csere, valamint ősztől a kártyás vásárlások után is fizethetünk.

Persze nem mindenki jár rosszul: a gazdag ügyfeleknek alig lesz érezhető a változás. Ahogy három év alatt már megszokhattuk, Orbán a szegényekre és az alacsonyabb jövedelműekre rak minden terhet, hogy ők, a fideszes narancsuralom adószedői, oligarchái és földesurai még fényűzőbben éljenek.

Az MSZP igazságos adórendszert vezet be, és az Orbán Viktor által átvert és kizsebelt emberek felemelkedéséért, az ő jólétükért fog kormányozni.

Kormos Kata,
szóvivő