mszp.hu | Belföld
2017. április 28. 15:21

Ki kell javítani a Fidesz plakátjait, fideszes politikusok zsebébe ment Soros György pénze

Paródia, hogy pont a Soros György által pénzelt Fidesz kiabál Sorost az MSZP miniszterelnök-jelöltjével kapcsolatban. Javasoljuk, hogy a Fidesz javítsa ki plakátjait és tegye rá a saját politikusait, akik valóban tartották a markukat Soros Györgynek.

Tegyék a plakátra O. Viktort, a Fidesz elnökét (ma miniszterelnök), aki a Soros Alapítvány pénzéből támogatott Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, majd a Soros Alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta.

Tegyék plakátra Kövér László mostani parlamenti házelnököt, aki Soros-ösztöndíjjal kutatta a közép-európai társadalmi mozgalmakat.

Tegyék plakátra Kovács Zoltán kormányszóvivőt, aki Soros-ösztöndíjjal tanult Oxfordban a The Queen's College-ban tanult.

Tegyék plakátra Schmidt Máriát, O. Viktor korábbi főtanácsadóját, aki a Terror Háza igazgatója hároméves kutatási ösztöndíjat nyert a Soros Alapítványtól.

Tegyék plakátra Szájer József fideszes EP-képviselőt, aki Soros-ösztöndíjjal tanult az Oxfordi Egyetemen.

Tegyék plakátra Németh Zsolt volt külügyi államtitkárt, aki Soros-ösztöndíjasként politikaelméletet hallgatott az oxfordi St. Antony's College-ban.

Tegyék plakátra Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőt, aki a Soros Alapítvány által szervezett hat hónapos „menedzseriskola” hallgatója volt.

Mandur László búcsúztató

Tisztelt Gyászoló Család! Tisztelt Mindnyájan, akik eljöttetek elkísérni Mandur Lászlót utolsó útjára, és persze megszólítom azokat is, akik innen távol, de lélekben hasonló szomorúsággal és megrendüléssel búcsúznak Lacitól!
2020-10-28 16:53