mszp.hu | Belföld
2017. április 28. 15:21

Ki kell javítani a Fidesz plakátjait, fideszes politikusok zsebébe ment Soros György pénze

Paródia, hogy pont a Soros György által pénzelt Fidesz kiabál Sorost az MSZP miniszterelnök-jelöltjével kapcsolatban. Javasoljuk, hogy a Fidesz javítsa ki plakátjait és tegye rá a saját politikusait, akik valóban tartották a markukat Soros Györgynek.

Tegyék a plakátra O. Viktort, a Fidesz elnökét (ma miniszterelnök), aki a Soros Alapítvány pénzéből támogatott Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, majd a Soros Alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta.

Tegyék plakátra Kövér László mostani parlamenti házelnököt, aki Soros-ösztöndíjjal kutatta a közép-európai társadalmi mozgalmakat.

Tegyék plakátra Kovács Zoltán kormányszóvivőt, aki Soros-ösztöndíjjal tanult Oxfordban a The Queen's College-ban tanult.

Tegyék plakátra Schmidt Máriát, O. Viktor korábbi főtanácsadóját, aki a Terror Háza igazgatója hároméves kutatási ösztöndíjat nyert a Soros Alapítványtól.

Tegyék plakátra Szájer József fideszes EP-képviselőt, aki Soros-ösztöndíjjal tanult az Oxfordi Egyetemen.

Tegyék plakátra Németh Zsolt volt külügyi államtitkárt, aki Soros-ösztöndíjasként politikaelméletet hallgatott az oxfordi St. Antony's College-ban.

Tegyék plakátra Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőt, aki a Soros Alapítvány által szervezett hat hónapos „menedzseriskola” hallgatója volt.