Belföld | 2006 ősze közlemény rendőrség
2013. január 07. 11:19

Kínos helyzetben Gulyás Gergely

Ismét kínos helyzetbe taszítja a Fidesz propaganda osztálya a jobb sorsa érdemes Gulyás Gergely képviselő urat. Az elmúlt hetekben a saját alkotmányukkal is ellentétes és minden józan magyar ember szerint antidemokratikus előzetes regisztrációt kellett védenie, magyaráznia.

Most szegény képviselőt a 2006-os gyújtogatók, randalírozók mellé, az Orbán-Jobbik utcai nagykoalíció mellé állítják. Senki nem felejti, hogy heteken át törtek-zúztak Orbán Viktor és a Kossuth téri Fidesz-szónokok (kettős) beszédének hatására a ma már a parlamentben is helyet foglalók és más jobboldali elemek.

A Fidesz propaganda osztályának nem számít, hogy több száz becsületes, munkáját végző rendőr szenvedett súlyos sérüléseket az általuk feltüzelt és lakájmédiájukon keresztül utcára vezényeltek erőszakos cselekedetei hatására. Az MSZP több politikusa akkor is és ma is elismeri és elítéli, hogy a több tízezer intézkedés során a hatóságok részéről voltak, akik törvénytelenül jártak el.

Sajnálatos, hogy Gulyás Gergely nem nevezte meg melyik volt az "egy bejelentett, tudomásul vett rendezvény" 2006. október 23-án. Az, ahol egy harckocsival hajtottak az emberek közé? Vagy az, ahol Orbán Viktor elmenekült a rendőrség tájékoztatása után és híveit ott hagyta a szélsőségesek prédájának? Vagy az, ahol a Kossuth teret heteken keresztül körbevizelőknek gulyást és egyéb "ellátmányt" biztosítottak Budai Gyuláék és Jakab Istvánék aktivistái?

Török Zsolt,
szóvivő