mszp.hu | Belföld
2019. november 13. 16:18

Kinyitjuk az ország összes MSZP-irodáját a köztársaságpártiak számára

Kinyitjuk az ország összes MSZP-irodáját a köztársaságpártiak számára
A sikeres önkormányzati választások megmutatták, hogy jó úton jártunk, amikor azt gondoltuk, hogy az ellenzéknek közösen, együttműködve kell szembeszállnia a NER helytartóival. Az eredményekből egyértelműen következik, hogy folytatnunk kell a közös munkát.
A 2022-es sikeres kormányváltás érdekében a demokratikus ellenzéki pártoknak erőiket, képességeiket összeadva kell felkészülniük erre az embert próbáló megmérettetésre.
 
Ehhez elengedhetetlen, hogy mindenki önzetlenül ajánlja fel a demokratikus közösség számára azokat a javakat, lehetőségeket, amelyekkel segíteni tudja a sikeres együttműködést, a közös munkát.
 
Ezért most egy kezdeményezéssel élünk: kinyitjuk az ország összes MSZP-irodáját a köztársaságpártiak számára. Otthont adunk közéleti kluboknak, ellenzéki műhelyeknek.
 
Kihasználva, a Magyar Szocialista Párt infrastrukturális lehetőségeit, felajánljuk az összellenzéki együttműködés javára azokat az irodáinkat, amelyek előválasztási központok lehetnek.
 
Lehetőséget biztosítunk arra, hogy közös rendezvényeket tartva szorosabbra fűzzük kapcsolatainkat egymással, és a civil közösségekkel.
 
Tóth Bertalan
az MSZP elnök-frakcióvezetője
 
Molnár Zsolt
az MSZP pártigazgatója