Király József és Laskovics Diána a demokratikus összefogás jelöltjei

Bemutatatta a Bács-Kiskun megyében, az 1. és 2. választókerületekben induló országgyűlési képviselőjelöltjeit a demokratikus ellenzéki összefogás.

Az 1. választókerületben az Király József indul, míg a másik körzetben Laskovics Diána méretteti meg magát az országgyűlési választásokon.

Kopping Rita, a Demokratikus Koalíció helyi vezetője elmondta, hogy az egyéni érdekek nem írhatják felül a közös célt, ami pedig az, hogy az Orbán-kormány távozzon az ország éléről 2014 tavaszán.

Farkas Zoltán, az Együtt2014-PM képviseletében hozzátette, hogy a kibővült szövetség még nagyobb lehetőséget ad, hogy a közel négy éve tartó fideszes ámokfutás véget érjen, s egy élhetőbb Magyarországot tudjanak építeni demokratikus keretek között.

A jelölti bemutatkozóban Laskovics Diána (Bács-Kiskun megye 2.vk. jelöltje) elmondta, hogy a csendes többséget kívánja képviselni, hiszen maga is átérzi mindennapi problémáikat fiatal diplomásként.

Király József (Bács-Kiskun megye 1.vk. jelöltje) kijelentette, hogy szolgálni kívánják a választópolgárokat, nem pedig visszaélni felhatalmazásukkal, mint azt teszik a kormánypárti politikusok. Ígéretet tett továbbá, hogy a városban zajló mutyikat sem hagyják annyiban. Többek között szeretnék felhívni a figyelmet a Kecskeméti KSE Kft-ből, fiktív számlákkal kivándorolt sok százmillió forintra, vagy éppen a horribilis összegből felépített, s folyamatosan veszteséget termelő Kecskeméti Fürdőre.