mszp.hu | Belföld
2021. május 05. 17:36

Király Józsefet indítja Kecskemét képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Az önkormányzati választáson elért ellenzéki győzelmek is azt bizonyítják, hogy az ellenzéki pártok együttműködésével és a megfelelő jelöltekkel a Fidesz legyőzhető. A jövő évi választásra a teljes körű ellenzéki együttműködés feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy ellenzéki oldalról 2022-ben ki álljon szemben a Fidesz képviselőjelöltjével.

Az MSZP és a Párbeszéd Bács-Kiskun megye 2-es számú választókerületében Király Józsefet, az MSZP kecskeméti önkormányzati képviselőjét tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Király József a 2019-es önkormányzati választáson már egyéni választókörzetben kiérdemelte a választók bizalmát, és meggyőződésünk, hogy az előválasztást követően az ellenzéki pártok jelöltjeként, ezúttal az országgyűlési választáson ismét sikeres kihívója lesz a Fidesznek, a kecskeméti központú körzetben.

Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, mert az önkényuralom felszámolásán túl létre kell hoznunk egy demokratikus, igazságos, szociálisan érzékeny, környezet- és klímatudatos, összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.