Kiszámítható jövőt a fiataloknak!

Míg az Orbán-kormány elüldözi a fiatalokat az országból, az MSZP olyan Magyarországot akar, ahová nem csupán rokonlátogatásra visszautazni érdemes, hanem hazajönni is.

A magyar történelem legnagyobb kivándorlási hullámának katasztrofális következményeit még mindig nem ismeri fel az Orbán-rezsim. Nem véletlen, hiszen éppen ők okozták ezt a tarthatatlan helyzetet. Fiatalok nélkül azonban nincs jövője az országnak.

A magyar lakosságot az Orbán-kormány olyan hirtelen és alaposan rabolta ki, hogy ma már minden ötödik ember azt tervezi, külföldi munkát vállalva menti ami menthető. A 18-49 éves korosztály közel nyolc százaléka már ma is külföldön él, és a 30 év alattiak fele egyenesen menekülne Orbánisztánból. Ezt egy felelős kormányzat nem engedheti meg!

Ezért az MSZP mindenki számára elérhető, színvonalas oktatást, a képzettségének megfelelő munkalehetőséget, tisztességes bért, a gyermekvállalás megkönnyítését, és a lakáshelyzet megoldását kínálja. Kormányra kerülésünk után biztonságos és kiszámítható jövőképet vázolunk fel a fiataloknak, igazságos országot építünk, ahol napról napra mindenki egy kicsivel nagyobb jólétben élhet.

Winkfein Csaba,

elnökségi tag