mszp.hu | Belföld
2020. január 09. 20:25

Komjáthi: csak egy Fidesz van, ez a Borkai-párt

Komjáthi: csak egy Fidesz van, ez a Borkai-párt
Győrben megpróbálják eltüntetni az ellenzék közös jelöltjét: gyakorlatilag nem jut hely a város hirdetőhelyein. Komjáthi Imre szerint, ez azért van, mert a Fidesz fél, hogy ott is kiborulnak a csontvázak a szekrényből.
Pollreisz Balázs, a győri ellenzék közös polgármesterjelöltje sajtótájékoztatón számolt be arról a lehetetlen helyzetről, hogy a városban szinte csak a kormánypárti jelöltnek lehetnek óriásplakátjai. Mint mondta, több céget is megkerestek, hogy hirdetési helyeket béreljenek, de az egyik nem volt hajlandó óriásplakátot kihelyezni a felületeire, a másik mindössze kettőt és néhány kisebb hirdetőfelületet adott volna. A harmadik pedig eldugott helyeken, mélygarázsokban és parkolóházakban biztosított volna felületet.
 
A politikus kijelentette, hogy ezért már nem hajlandóak fizetni, inkább más módon – például a közösségi médiában – próbálják elérni a győrieket. Eddig sikerrel.
 
Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy a győri emberek számára is egyértelművé kell tenni, hogy Fidesz csak egy van, és az a Borkai-párt. Dr. Dézsi Csaba András polgármesterjelölt pedig a Borkai-párt embere.
 
Komjáthi rámutatott, hogy az emberek október 13-án már megmutatták, hogy elegük van azokból az aljas módszerekből, ahogy a Fidesz megpróbálja elhallgattatni az ellenzéki jelölteket. Ebből viszont a kormányoldal nem tanult: nem tud tisztességesen politizálni, és továbbra is ilyen eszközöket alkalmaz.
 
A párt alelnöke úgy vélte, hogy a Fidesz retteg, mert az ellenzéki vezetés alá került településeken minden napra jut egy szekrény, amelyből a fideszes vezetés által otthagyott csontvázak borulnak ki.
 
Nincs két Fidesz. Ez a párt megrészegül, módosult tudatállapotba kerül a hatalomtól, és gazdaságát, hatalmát nem tudja arra fordítani, hogy alázattal szolgálja a magyar embereket – mondta Komjáthi Imre, hozzátéve, hogy Pollreisz Balázs győzelme esetén, Győr is lehetőséget kap a tiszta, átlátható közélet megteremtésére.