mszp.hu | Belföld
2023. február 15. 15:23

Komjáthi Imre: Olyan Magyarországról álmodom, ahol a munkavállalót nem lehet kisemmizni és kizsigerelni

Komjáthi Imre: Olyan Magyarországról álmodom, ahol a munkavállalót nem lehet kisemmizni és kizsigerelni
"Akkor vagy biztonságban, ha a munkád által képes vagy magadról és a szeretteidről gondoskodni" - véli Komjáthi Imre, az MSZP társelnöke.

Hallom, hogy egyeseknek riasztó a pártelnökké választott gyári munkás. Ez nem veszély, hanem garancia arra, hogy amit a dolgozó emberek védelmében ígérünk azt be is tartjuk - írja Facebook posztjában Komjáthi Imre.

Írásában az MSZP társelnöke visszaemlékezik a gyárban eltöltött nehéz évekre, a többműszakos munkarendre, a veszélyes anyagokra, melyekkel dolgoztak. 

Komjáthi Imre úgy véli a NER 13 éve alatt, néhány nagy gyár környezete volt az állandó hivatkozási alap, hogy lám, megoldottuk a foglalkoztatás problémáit. A valóság ezzel szemben az, hogy tömegek útját zárták el a boldogulás elől.

Az MSZP minden erejével a dolgozókat védi, annak megélhetését és biztonságát szolgálja. Hagyjuk végre dolgozni az embereket. 

"Olyan Magyarországot akarunk, ahol a magyar vállalkozó évekre tud tervezni, mert nem forgatjuk fel az életét év közben megváltoztatott adójogszabályokkal. Olyan Magyarországot akarunk, ahol a munkavállalót nem lehet kisemmizni és kizsigerelni! Erős szakszervezetekre van szükség, mert ahol erős szakszervezet van, ott nincs bérharc és több jut a dolgozóknak" - mondta korábban a párt évadnyitó rendezvényén Komjáthi Imre.

Kapcsolódó párttagok