mszp.hu | Belföld
2021. május 18. 16:48

Komjáthi Imrét indítja Csepel és Soroksár képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Az MSZP meggyőződése szerint 2022-ben a kormányváltás az ellenzéki pártok és a változást akaró választók összefogásával valósítható meg. Ennek feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy ellenzéki oldalról 2022-ben ki álljon szemben a Fidesz képviselőjelöltjével.

Az MSZP és a Párbeszéd Budapest 17-es számú választókerületében Komjáthi Imrét, az MSZP elnökhelyettesét tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Komjáthi Imre számtalan alkalommal bizonyította, hogy a dolgozók pártján álló elkötelezett politikus, aki mindig fellép a munkavállalók kizsákmányolása ellen: 2012-ben megszervezte az Éhségmenetet, 2018-ban pedig végig együtt tüntetett az emberekkel a rabszolgatörvény ellen. Szerinte a nyugalom, a biztonság és a tisztességes megélhetés mindenkinek jár, ezért akarja elérni, hogy végre azok is jobban éljenek, akik a hátukon cipelik ezt az országot. Meggyőződése, hogy a jelenlegi munkavállaló-ellenes kormány helyett Magyarországnak olyan vezetésre van szüksége, amely megbecsüli a bérből és fizetésből élőket.

Az MSZP és a Párbeszéd ezért a hozzáállásáért, valamint az eddig végzett kitartó munkája miatt azt gondolja, hogy Komjáthi Imre a legalkalmasabb arra, hogy a csepeliek és a soroksáriak érdekeit képviselje és hozzásegítse Magyarországot a kormányváltáshoz és a korszakváltáshoz.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.