mszp.hu | Belföld
2017. január 30. 15:52

Koncepciós lejáratási kísérlet volt Hiszékeny Dezső megvádolása

Koncepciós lejáratási kísérlet volt Hiszékeny Dezső megvádolása
Elbukott az ügyészség koncepciós lejáratása az MSZP politikusa ellen, Polt Péter azonnal mondjon le!

Kiderült, hogy politikai célú koncepciós lejáratási kísérlet volt a Fideszt kiszolgáló ügyészség Hiszékeny Dezső elleni vádja, mivel a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen is felmentette az MSZP politikusát.

Az MSZP felszólítja a szakmailag alkalmatlan és politikailag elfogult Polt Péter legfőbb ügyészt, hogy vonja le a szükséges következtetést és azonnali hatállyal mondjon le!

A Fidesz egy többszörösen büntetett előéletű provokátort és egy nyomozót bízott meg azzal, hogy rejtett mikrofonnal felszerelve vesztegetés látszatát keltsék. A bírósági eljárás során kiderült, hogy a kenőpénzt minden esetben a nyomozó hozta szóba, Hiszékeny Dezső pedig valamennyi alkalommal visszautasította ezt. Ennek ellenére az ügyészség mégis megpróbálta bűncselekmény látszatát keltve elítéltetni az MSZP politikusát.

A bíróság felmentő ítélete hatalmas kudarc a Fidesz számára, amely hiába próbálkozott a koncepciós lejáratással és megfélemlítéssel. Ezek a módszerek ma már nem működnek, és előrevetítik Orbán Viktor és a Fidesz 2018-ban várható bukását.

Kapcsolódó párttagok