mszp.hu | Belföld | koncepciós per közlemény Szeged
2017. június 27. 10:50

Koncepciós paródia lett a szegedi parkolás peréből: még a vádló ügyészség is kért ingyenes parkolást

Koncepciós paródia lett a szegedi parkolás peréből: még a vádló ügyészség is kért ingyenes parkolást
Mivel Botka Lászlónak nincsenek eltitkolt ügyei, a Fidesz nevetséges módon az ingyenes szegedi parkolás kérdéséből próbál koncepciós kirakatpert csinálni.
Holott az „ügy” csupán annyi, hogy a szegedi önkormányzati parkolási cég 1996 óta – tehát már a fideszes városvezetés idején is! – ingyenes parkolási lehetőséget adott a város közéleti szereplőinek, közfeladatot ellátó személyeknek, intézményeknek, alkotmánybírónak, rendőrségi vezetőknek, az önkormányzat munkáját segítőknek és a közgyűlés tagjainak.
 
Az pedig már kész paródia, hogy még a vádat képviselő ügyészség is kért és kapott ilyen parkolási kedvezményt!
 
Ez a gyakorlat megfelel a magyar törvényeknek, az önkormányzat rendeleteinek, és a többi magyarországi nagyváros parkolási gyakorlatának. Erre próbálja a Fidesz most azt mondani, hogy ez Botka László „bűne”.
 
Szánalmas, hogy az a Fidesz emleget hűtlen kezelést, amelynek az emberei nagyüzemben lopják a közpénzt. Az a Fidesz vádaskodik, amely az elmúlt hét évben széthordta és a csókosai között szétosztotta az országot!
 
A Fidesz nem véletlenül fél Botka Lászlótól, hisz ő Orbán Viktor egyedüli kihívója. A Fidesz bukását is Botka László fogja bejelenteni 2018-ban.
 
MSZP

Szalay István emlékére

2022-09-02 13:21