mszp.hu | Belföld
2021. június 04. 18:12

Kormos Annát indítja Mezőkövesd képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, aminek alapfeltétele, hogy minden körzetben a legmegfelelőbb jelölt legyen a Fidesz kihívója.

Az MSZP és a Párbeszéd Borsod-Abaúj-Zemplén megye 7-es számú választókerületében Kormos Annát, az MSZP mezőcsáti önkormányzati képviselőjét tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Kormos Anna 36 évig dolgozott az egészségügyben, mint ápolónő, így jól ismeri az egészségügyi és a szociális területen jelentkező kihívásokat, amelyekkel a körzetben élők nap mint nap szembesülnek. Éppen ezért szerepel céljai között annak elérése, hogy térség valamennyi háziorvosi körzetében legyen praktizáló orvos. Önkormányzati képviselőként pedig tisztában azzal, hogy Mezőkövesden és térségében rengeteg fiatalt érintett hátrányosan a járvány miatti digitális oktatás, ezért országgyűlési képviselőként feladatának tekinti a helyi oktatási infrastruktúra fejlesztésének elősegítését.

Kormos Anna egy harcos, őszinte politikus, aki kiáll az elesettekért és a rászorulókért, épp ezért országgyűlési képviselőként majd azért küzd, hogy ezután már a térség és az ott élők valódi szükségleteire menjen minden támogatás, és ne a helyi fideszes helytartó kedvteléseire.

A Fidesz zsarnoki rendszere legyőzhető, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán
túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és
összetartó Magyarországot.

MSZP