mszp.hu | Belföld
2020. március 16. 12:47

Koronavírus: újabb MSZP-s javaslatot valósított meg a kormány

Koronavírus: újabb MSZP-s javaslatot valósított meg a kormány
Az e-receptekre és a távoktatás bevezetésére vonatkozó kezdeményezésünk után a kormány ismét végrehajtotta az MSZP egyik javaslatát, amely szerint a köztévé egyik csatornája is segíteni fogja a diákokat a távoktatásban a jelenlegi különleges helyzetben.

Az Orbán-kormány azonban sokszor lassan hozza meg a megfelelő döntéseket.  Éppen ezért a mai napon az MSZP benyújtja az Országgyűlésnek azt az ötpontos védelmi csomagját, amely megóvhatja a magyar embereket a járvány káros gazdasági és társadalmi hatásaival szemben.
 
Meg kell védenünk mind az egészségügyben dolgozókat, mind az orvoshoz fordulókat, segítenünk kell a diákokat, a tanárokat és a szülőket, védelmet kell nyújtanunk a nyugdíjasoknak, a dolgozóknak és a magyar kis- és középvállalkozásoknak. Erről szól az MSZP ötpontos védelmi csomagja.
 
A járvány minél gyorsabb és hatásosabb kezelésének érdekében egyetlen olyan intézkedés sem tűr halasztást, ami ebben segíthet, ezért reméljük, hogy a kormány minél hamarabb végrehajtja a többi javaslatunkat is.
 
MSZP

Kapcsolódó párttagok