mszp.hu | Belföld
2021. május 12. 11:19

Korózs Lajost indítja Hatvan képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Az MSZP meggyőződése szerint 2022-ben a kormányváltás az ellenzéki pártok és a változást akaró emberek összefogásával valósítható meg. Ennek feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy ellenzéki oldalról 2022-ben ki álljon szemben a Fidesz képviselőjelöltjével.

Az MSZP és a Párbeszéd Heves megye 3-as számú választókerületében Korózs Lajost, az MSZP országgyűlési képviselőjét, a Népjóléti bizottság elnökét tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Korózs Lajos a szociális-, és nyugdíjügyek iránt elkötelezett, tapasztalt politikus, aki országgyűlési képviselőként már kiérdemelte az emberek bizalmát. Pályafutása során mindig a segítségre szoruló emberek oldalán állt, ízig-vérig Heves megyeiként pedig tisztában van vele, hogy a helyieknek milyen problémákkal kell szembenézniük nap mint nap. A dél-hevesi térség képviselőjelöltjeként céljai közt szerepel, hogy növelje a háziorvosi praxisok, a védőnők és a szociális ellátásban dolgozók számát megfelelő bérezésükkel együtt. Hisz abban, hogy a társadalmi igazságtalanságok megszüntethetőek, ezért támogatja, hogy a fiatalok ingyenesen juthassanak az első diplomájukhoz, amivel elkerülhető, hogy egy gyermek sorsát előre meghatározza születési helye és családja vagyoni körülményei. Meggyőződésünk, hogy az előválasztást követően 2022-ben Korózs Lajos már hatpárti jelöltként sikeres kihívója lesz a Fidesznek a hatvani körzetben.

Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, mert az önkényuralom felszámolásán túl létre kell hoznunk egy demokratikus, igazságos, szociálisan érzékeny, környezet- és klímatudatos, összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.