Köszöni az MSZP a munkájukat!

Köszöni az MSZP a munkájukat!
A Köztisztviselők napja, és a Semmelweis nap alkalmából tartott sajtótájékoztatót múlt hét pénteken Halmi József, aki bevezetőjében elmondta, ma két olyan társadalmi csoportot ünnepelünk, akik nagyon sokat tesznek a lakosságért, és akiket a kormány semmibe nem néz.

Azok a köztisztviselők, akik lassan egy évtizede nem kapnak béremelést, akik hivatalokat működtetve nap – mint nap az emberek gondjaival foglalkoznak, azok a kormány szemében nem emberek, - hangsúlyozta a szocialista megyei alelnök.

 Az MSZP köszöni a munkájukat, - fogalmazott - és bízunk abban, hogy egyszer ők is a munkájuknak megfelelő bért és elismerést fognak kapni.  Látható, hogy ha nem lennének az egészségügyben szorgalmas kezek és tisztességes emberek, akkor ez az ágazat már rég bedőlt volna.

Azt kívánta Halmi József mindkét rétegnek, hogy munkájuknak megfelelő bért és megbecsülést kaphassanak. A kormánytól sajnos nem fogják megkapni, - folytatta - mert kevesebbet tudnának akkor lopni. Azok az emberek hívják ünneplésre ma a köztisztviselőket, akik szolgáknak, rabszolgáknak nézik őket. – fogalmazott a képviselő sajtótájékoztatóján.

Kapcsolódó párttagok