2012. október 01. 16:55

Köszöntjük a nyugdíjasainkat

Ma az idősek világnapja alkalmából tiszta szívből köszöntjük a nyugdíjasainkat, az összes idős embert, mindazért, amit életük során tettek azért, hogy jobbá tegyék a jövőt.

Köszönetünket fejezzük ki mindazért az áldozatos munkáért, hogy mi biztonságban élhessünk. Sokkal tartozunk nekik, megbecsüléssel, tisztelettel, mert ez nem kegy, hanem kötelesség.

Sajnos a jelenlegi kormány elpártolt az idős emberektől, száműzött minden olyan jogot, minden garanciát, ami számukra a megbecsülést és a biztonságot nyújtja. Törölte az alaptörvényből a társadalombiztosítás intézményét, a szerzett jogokat.

A jelenlegi kormány lemondott róluk, nem számít rájuk. A legtöbb idős embernek a nyugodt öregkor helyett a létbizonytalansággal kell szembenéznie, megküzdenie.

Nem jó ez így. Vissza kell állítani azt a tiszteletet, melyet, megérdemelnek nem csak anyagilag, de erkölcsileg is.

Mi a Magyar Szocialista Párt Hajdú-Bihar megyei Területi Szövetsége nevében köszönetet szeretnénk mondani minden idős embernek többek között az MSZP Hajdú-Bihar megyei Nyugdíjas Tagozatának is mindenért, amit ez az ország, köszönhet nekik.

Reméljük, ha kormányra kerülünk, mi újból megadhatjuk minden idős embernek a tiszteletet, a megbecsülést, a biztonságot és a reményt, hogy valóban boldog, nyugodt lehessen az öregkoruk.

Megyei elnökség és a
Megyei Nyugdíjas Tagozat