Kotrás

Nemzeti téltábornokunk, Bakondi György ősszel országos sajtókampány keretében harangozta be, milyen remek téli előkészületeket is tett az idei tél előtt a katasztrófavédelem.

forrás - veol.hu

Tömören: ha jön a tél, a hóval együtt az állunk is leesik majd, olyan kotrást kanyarít a kormány. A hírek szerint már a belügyminiszteri székre pályázó Bakondi ezzel vastagon beleállt a fideszes hazugságpropaganda jól bejáratott rendszerébe. Csak kicsit túltolta: a télre felkészültek, de a hóra már nem…

Tél mindig volt, mindig lesz, hó is eshet sok, és igen: még a XXI. század Magyarországán is megtörténhet, hogy települések megközelíthetetlenné válnak néhány órára. Ezzel nem is lenne probléma, ha nem olyan nagyképűen harangozta volna be a mi Bakondi tábornokunk a „minden rendben lesz”-t, ahogy azt az Orbán-kormány szokta.

Ez esetben viszont egye meg, amit főzött, és álljon az ország összes településének összes utcájának összes hópehelyhe haptákban, ha ő füttyent. Ennél kevesebbet nem tudunk elfogadni. Aki magasra teszi a lécet, ugorja is meg. Vagy ne csodálkozzon, ha kifütyülik, mikor nem sikerül.

Elég volt az öntömjénező propagandákból! Cirkuszi indulók helyett Magyarország ma már végre munkát és eredményeket, eredményeket, valamint eredményeket szeretne látni! Vagy országos kotrást.

Török Zsolt,
szóvivő