2012. február 22. 14:38

Kovács Zoltán, a fő lódító

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár már csak pozíciójából fakadóan sem tehet mást, mint próbálja védeni a mundért. Sajnos azokkal az eszközzel, amit már mindenki azonosít a Fidesszel: hazudik. Ezért tart itt az ország és a Fidesz, de az államtitkár a főnökével és pártjával egyetemben még mindig nem tanult semmit a kritikákból.

Kovács Zoltán HAZUDIK, mert

- nem Magyarország, hanem Orbán Viktor és kormánya, az országot kormányzó pártokat érte kritika. MINDEN kritikus HANGSÚLYOZTA, hogy nem Magyarországgal van bajuk.

- nem az MSZP és holdudvara kritizálta Orbán Viktor kormányát, hanem az EU és a világ demokratikus országainak pártjai, kormányai, nemzetközi szervezetek, köztük szinte majd minden konzervatív közösség, jelesül a Néppárt is.

- nem lejárató hadjárat, hanem a demokrácia féltése indukálja a kritikákat.

- nem példa nélküli, mert Orbán Viktor odáig merészelt menni a hazaárulásban 2006-ban, hogy követelte a Magyarországnak nyújtandó segítség megtagadását. Ilyen lépést egyetlen demokratikus párt sem követelt saját országával szemben a rendszerváltás óta! Ha valaki, akkor pont Orbán Viktor volt az, aki veszélyeztette saját országa gazdasági stabilitását jól felfogott belpolitikai érdekből.

- a hitelesség tekintetében az MSZP Magyarország legerősebb ellenzéki pártja, tehát Kovács Zoltán ezzel megsérti azokat a választókat, akik az MSZP-re adták voksukat.

- az eladósodás tekintetében az a kormány, amely alávaló rablással szerzett 3000 milliárdból sem képes rendezni a költségvetést, sőt ront az adósságunkon, az inkább hallgasson és szégyellje magát.

- a közszolgáltatások tekintetében a Malév és a BKV – a szocialista kormányok idejében ezek a vállalatok zavartalanul MŰKÖDTEK - csődbe, csőd közeli helyzetbe sodrásával a Fidesznek inkább bocsánatot kellene kérnie a nemzettől ágálás helyett.

- gazdasági károkat a Fidesz kormány produkálta az elmúlt közel két évben és részint ezen tények miatt is marasztalja el az EU az Orbán-kormányt.

- mert azt sugallja, hogy az MSZP képes olyan nemzetközi szervezeteket, független orgánumokat befolyásolni, akik saját maguk szerzik információikat, alakítanak ki véleményt valamiről. Kovács Zoltán azt reméli, hogy ezek az orgánumok ugyanúgy behódolnak majd, mint a Fidesz felügyelte közmédiumok. Kellemetlen lesz az újabb felébredés.

Mi csak azt nem értjük, hogy miért csodálkozik az államtitkár úr, hogy ilyen kritikusak velük szemben, ha ennyire gátlástalanul figyelmen kívül hagyja a tényeket és arcátlanul HAZUDIK?