mszp.hu | Belföld
2021. június 23. 12:49

Kovácsné Varga Ildikót indítja az MSZP és a Párbeszéd a csornai központú választókerületben az előválasztáson

Az MSZP meggyőződése szerint 2022-ben a kormányváltás az ellenzéki pártok együttműködésével és a változást akaró, elhivatott emberekkel való összefogással valósítható meg.

Ennek feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy ellenzéki oldalon 2022-ben ki álljon szemben a Fidesz képviselőjelöltjével.

Az MSZP és a Párbeszéd Győr-Moson-Sopron megye 3-as számú választókerületében Kovácsné Varga Ildikót, az MSZP csornai önkormányzati képviselőjét tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Kovácsné Varga Ildikó a csornai önkormányzat Szociális és egészségügyi bizottságának korábbi elnökeként tisztában van azzal, hogy milyen társadalmi nehézségekkel kell szembenézniük a helyieknek. Első önkormányzati képviselői ciklusa alatt eredményesen dolgozott a rászorulók lakhatási gondjainak megoldásán, amelynek eredményeként közel ötven család költözhetett összkomfortos szociális bérlakásba. Emellett közreműködött abban, hogy Magyarkeresztúron idősek részére fenntartott bentlakásos átmeneti otthon jöhessen létre. A régióban több vidéki település munkáját is segítette már a szociális terület szakértőjeként.

Munkássága azt mutatja, hogy Kovácsné Varga Ildikó teljes mértékben elkötelezett a helyiek életének segítése mellett, így meggyőződésünk, hogy az Országgyűlésben hitelesen tudja majd képviselni a csornaiak és a környező településeken élők érdekét.

Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, mert az önkényuralom felszámolásán túl létre kell hoznunk egy demokratikus, igazságos, szociális, környezet- és klímatudatos, összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.