mszp.hu | Belföld | Kövér László közalkalmazott
2018. február 04. 15:50

Kövér: ha én egyszer kinyitom a számat...

Kövér: ha én egyszer kinyitom a számat...
Kövér László csak részleges beismerő vallomást tett. A Fidesz, a választókerületekkel való machináció mellett, ellehetetlenítette a kivándorolt közel félmillió magyar számára a választásokon való részvételt, a kamupártok és álcivilek költségvetési támogatásával meg akarták téveszteni az ellenzéki szavazókat, pártszolgálatosokat ültettek közszolgák helyére, de amire már a választási megfigyelők (EBESZ-jelentés) is felhívták a figyelmet: a fideszes lakájmédia milliárdokkal való kitömése súlyos aránytalanságot okozott, természetesen a Fidesz javára.
Azóta a helyzet semmit nem változott, sőt, rosszabb lett!
 
A Fideszes politikai-gazdasági galeri teljes egészében leuralta a médiát, és már csak néhány bátor szerkesztőség küzd a NER médiamonopóliuma ellen. Többek között erről is vallhatna a T. Ház elnöke.
 
Figyelmeztetjük Kövér Lászlót és társait: bármilyen választási csalással, trükkel, manipulációval próbálkozik a Fidesz, a magyar emberek látják, hogy a kormány élhetetlen országot csinált Magyarországból. Ezt semmilyen fideszes propaganda nem tudja elfedni.
 
Bárány Balázs,
elnökségi tag, MSZP