mszp.hu | Belföld
2019. január 16. 11:35

Követeljük az adósrabszolgaság megszüntetését!

A bankok és a nemzetközi tőke irányítják Orbán Viktort, ugyanis 2015-ben az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal kötött megállapodásban véglegesítették Magyarországon az adósrabszolgaságot, teljesen megkötötték a kormány kezét.

Orbán a bankok és a tőke mellé áll a magyar emberekkel szemben. Ebben a megállapodásban ugyanis Orbán és a kormánya azt vállalta, hogy nem akadályozza a kilakoltatásokat, nem veszélyezteti a bankok extraprofitját, jövedelmezőségét. Pedig ő azt állítja, szuverén vezetője egy szuverén államnak hogy neki senki nem mondhatja meg mit csináljon. Úgy látszik a bankok, pénzért mégis!

Követeljük, hogy Orbán és kormánya mondja fel az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal kötött megállapodást, mert az a magyar emberek érdekeivel szemben áll. Követeljük az adósrabszolgaság megszüntetését!

Benyújtjuk a javaslatunkat a megállapodás felmondásáról, azonban ha a fideszesek leszavazzák azt a Parlamentben, akkor azzal elismerik, hogy továbbra is a bankok és a tőke mondja meg, hogy mit tehet Orbán és kormánya.

MSZP

Bővebb információ: Szakács László, az MSZP elnökhelyettese