mszp.hu
2023. június 07. 13:03

Közéleti Díj kitüntetést vett át Molnár Piroska színművésznő az MSZP „Jólét és Magyarország” rendezvényén

Közéleti Díj kitüntetést vett át Molnár Piroska színművésznő az MSZP „Jólét és Magyarország” rendezvényén
A Magyar Szocialista Párt Nőtagozata Közéleti díjban részesítette Molnár Piroska színművésznőt. A Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színésznő munkássága, a nők képviselete és kimagasló életpályája miatt részesült elismerésben.

Az MSZP Nőtagozatának márciusi nőnapi rendezvényén részesítették Közéleti Díj kitüntetésben Molnár Piroska színművésznőt, akinek most volt alkalma, a „Jólét és Magyarország” rendezvényen átvenni a kitüntetést. 

Közéleti Díjban azon nők részesülnek, akik a mindennapokban fáradhatatlanul harcolnak a nemek közti egyenlőtlenségek felszámolásáért és egy modern gondolkodású társadalom megalapozásáért. Molnár Piroska évtizedek óta képviseli szakmája csúcsát, karrierjét a mai napig aktívan építi, a Magyar Szocialista Párt Nőtagozata ezért ítélte a színművésznőnek az elismerést.

A szerdai rendezvényen jelen volt az MSZP számos politikusa is: Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre társelnökök, Korózs Lajos alelnök, Gurmai Zita frakcióvezető-helyettes, Pusztai Patrik az Ifjúsági Tagozat elnöke, Harangozó Gábor alelnök, Korózs Benjámin a Societas elnöke, valamint prezentációt tartott Baja Ferenc, a Szociális Demokrácia Platform elnöke.