2012. augusztus 03. 10:55

Közgépesítik a debreceni sportarénát?

Tizenkétmilliárdos üzletnek örülhet majd az a boldog kiválasztott, aki a debreceni sportaréna építtetését megszerzi. Ennyit készül ugyanis elkölteni rá az oligarchakormány.

Az engedélyeztetés – mivel kiemelt beruházássá lett nyilvánítva a projekt – pillanatok alatt lezajlik, majd közbeszerzési eljárással már most ősszel kiválasztják a szerencsés nyertest.

Felháborító, hogy miközben négy millióan élnek a létminimum alatt, családok ezrei éheznek, a munkanélküliség nő, a szociális juttatásokat csökkentik, a kormány tizenkét milliárd adóforintot pumpál egy sportarénába.

Ha az eddigi fideszes oligarchapolitika folytatódik, akkor minden bizonnyal a narancsos brancs valamelyik hűséges kutyája fogja megkapni ezt a zsíros csontot. Az sem lenne példanélküli, ha már most meglenne a későbbi győztes.

Felszólítjuk a Fideszt és baráti körét, hogy ne Simicska Lajosnak és közgépes haverjainak csorgassanak újabb milliárdokat „kiemelt beruházás” címén, hanem tisztességes elbírálással válasszák ki a nyertes pályázatot.

Lukács Zoltán
Frakcióvezető-helyettes