Közösen Kecskemétért!

Új arcokkal, fiatalokkal és nem csak párttagokkal indul a „Közösen Kecskemétért!” mozgalom, amely polgárbarát, de nem Fidesz-barát – húzta alá Király József. Mint kiderült, mind a 15 választókörzetben megvannak a megfelelő embereik, valamint már a polgármester-jelöltjük is megvan.

Laskovics Diána hozzátette, hogy választókörzeti jelölt-jelöltek felkeresik minden városrészben az embereket, hogy egy kérdőív alapján felderítsék a problémákat, felmérjék a lakosság igényeit. A kérdések a közbiztonságot, a közlekedést, a szolgáltatók munkavégzését, valamint a lakókörzetük infrastrukturális és minőségi elvárásait célozza majd meg.

Király József kiemelte, hogy a kapott válaszokból készült felmérés beépül a szocialisták kecskeméti programjába, amely egy olcsóbb, biztonságosabb, szerethetőbb, kulturált, jobb utakkal, közterekkel és játszóterekkel rendelkező város közös létrehozását szorgalmazza.

Az alapvető céljaik közé tartozik, hogy több körzeti rendőrőrs létesüljön, erősödjön a polgárőrség, a civil szféra, továbbá átláthatóbb viszonyok legyenek a városi megrendeléseknél, azaz ne csak egy szűk kör, hanem több helyi kis- és középvállalkozás is részesülhessen az önkormányzati beruházásokból és munkákból.