Közpénzből falaz a tolvajoknak a Fidesz-kormány

Tolvajokat pénzel, és ezzel pofátlanul falaz a Fidesz-kormány azoknak, akik sajtóhírek szerint Farkas Flórián közreműködésével eltüntettek 1,6 milliárd forintot az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) egyik EU-s programjából.
A pénz eltűnését Balog Zoltán miniszter is elismerte és látszólag vissza is követelte. Valójában azonban az urizáló fideszes elitet védő miniszter előbb kivette az uniós programok közül a szétlopott projektet, majd elintézte, hogy az ORÖ a központi költségvetésből, valamennyiünk pénzéből kapjon 1,3 milliárd forintot annak a pénznek a pótlására, amit a haverjaik lenyúltak. Orbán és társai így akarják leplezni, hogy 1,6 milliárd forint eltűnt, mert ellopták. Ez újabb bizonyítéka a Fidesz által folytatott lopásalapú kormányzásnak.
 
A magyar adófizetők nem azért dolgoznak, hogy az urizáló fideszes elit az egészségügy, az oktatás vagy a nyugdíjak helyett a befizetett forintjaikat ellopott pénzek pótlására költse. Az Orbán-kormány ezzel erkölcsileg egy szintre került azokkal a bűnözőkkel, akiket éppen megvéd.
 
MSZP