mszp.hu | Belföld | közlemény Kriza Ákos Miskolc
2014. július 25. 12:20

Kriza úr, miskolci fideszesek! Van még ennél is lejjebb?

Élő tévéadásban cáfolta meg pénteken Pásztor Albert, az MSZP, a DK, az Együtt helyi szervezete és a Miskolc Lokálpatrióták Egyesülete által támogatott független miskolci polgármesterjelölt Kriza Ákos róla szóló hazugságait. Kriza állításaival ellentétben ugyanis az az igazság, hogy Pásztor Albert sohasem kérte a Jobbik támogatását, s a Fidesszel is csak akkor került kapcsolatba, amikor éppen Kriza kereste őt, munkát ajánlva neki. Csakhogy Pásztor Albert ezt visszautasította.

Ismét felszólítjuk Kriza Ákost, és a mögötte álló fideszes gyűlöletkommandót, hogy ne akarják hazugságokkal lejáratni azt az embert, aki a város rendőrkapitányaként egyszer már megmutatta, méltó a bizalomra, Miskolcért, az itt élő emberekért teszi, amit tennie kell, szolgálja a várost. Sürgősen fogják tehát vissza magukat, annál is inkább, mert a következetes szigoráról, tisztességéről és korrumpálhatatlanságáról ismert Pásztor Albert munkáját korábban ők maga is elismerték, 2011-ben például Miskolc Pro Urbe díjával tüntették ki.

Tudjuk, hogy Kriza Ákosnak és társainak lételeme a félrevezetés, mások lejáratása. Azzal viszont, hogy a Miskolcon köztiszteletnek örvendő Pásztor Albertet – immár hetek óta – gusztustalan és hazug módon támadják, sikerült még saját magukat is alulmúlniuk. Kriza úr, miskolci fideszesek! Van még ennél is lejjebb?

az MSZP miskolci szervezete