mszp.hu | Belföld | Önkormányzat
2019. július 23. 10:43

Kunhalmi: Szolnokon már rég kampányolni kéne

Szolnokon már rég kampányolni kéne „kéz a kézben, a Lukácsi Katalinnak meg óriási nagy országos rendezvényeket rendezni Szolnokon, hogy Radócz Zoltánból polgármester legyen” – mondta Kunhalmi Ágnes hétfőn az ATV-ben.
Szolnokon jelenleg több ellenzéki főpolgármester-jelölt van, miután Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja is bejelentette: indul a posztért.
„Ebből elég, mert ez szembeköpése az ellenzéki szavazóknak, legyen az baloldali, zöld, liberális, kereszténydemokrata vagy jobboldali. A Fidesz az ellenfél, ezt kell megérteni” – mondta az MSZP választmányi elnöke.
 
Lukácsi pedig, aki eddig nem politikai, hanem segítő szerepet vállalt, „lépjen vissza”, vagy legalább egyezzen bele, hogy Szolnokon is tartsanak előválasztást – mondta.
Kunhalmi hangsúlyozta: az ellenzék nyerhet Szolnokon. A várost a jelenlegi fideszes vezetés előtt sokáig Botka László szegedi szocialista polgármester édesanyja, Botka Lajosné vezette. Most a baloldali és jobboldali váltani akaró emberek készek beállni egy ember, Radócz Zoltán mögé.
 
Elmondta: Lukácsi, aki épp előtte beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában, „egész műsoridő alatt egy fia mondatot nem mondott arról, hogy Szolnokkal mit szeretne csinálni.” A mozgalom pedig, amelynek nevében Lukácsi beszél, „azért jött létre, hogy végre a 3 kétharmad után segítse a feleket és nem azért, hogy ő maga legyen az akadálya ennek”.
 
„Aki mögött a pártpolitikai kritikus mennyiség megvan, afelé kell fordulni” – jelentette ki Kunhalmi.

Nehéz búcsú

2022-10-02 10:21

Kapcsolódó párttagok