Látható képviseletet Gödöllőnek!

„Láthatatlan képviselő helyett láthatót!” – adta ki a jelszót Mesterházy Attila a gödöllőieknek vasárnapra, nem véletlenül. A 2010-ben megválasztott fideszes Vécsey László ugyanis az elmúlt négy évben még saját párttársai szerinti is értékelhetetlen képviselői munkát fejtett ki az itt élőkért, cserébe viszont 1,3 millió forintot vágott zsebre havonta.

Nem úgy a kormányváltó színekben induló Kovács Barnabás, aki „mezei” városházi képviselőként már hosszú évek óta bizonyítja, hogy képes tenni a városért, és az általa felhalmozott tapasztalatokat áprilistól eggyel feljebb, az Országházban is kamatoztathatja. Már amennyiben a gödöllőiek körében is érezhető kormányváltó hangulat és lendület kitart vasárnapig.

Gödöllő központi terén nemcsak szép szökőkút van, amelynek kávájára felállva hangosítás nélkül is egész jó miniszterelnök-jelölti beszédet lehet mondani, hanem Református Líceum is. Amelynek épülete előtt 15-20 gimnazista egy darab magyar lobogóval, meg egy rúdra erősített aranyos kis narancssárga tollseprűvel várt a kormányváltók érkezésére.

Amikor ez bekövetkezett, sebes mozdulatokkal tisztogatni kezdték a drapériát. (Aki érti ennek az üzenetét, annak ezúton is gratulálunk, aki pedig nem csak érti, de egyet is ért vele, jelentkezzen remélhetőleg még Magyarországon praktizáló kezelőorvosánál, gyógyszerészénél.)