mszp.hu | Belföld | Elios Lázár János OLAF
2018. február 15. 15:38

Lázár következő kisfilmje a videós vallomása legyen

Lázár következő kisfilmje a videós vallomása legyen
Lázár Jánosnak az uniós pénzekért és a kormányzati személyzetpolitikáért felelős miniszterként tisztáznia kell, hogy az irányítása alatt, hogyan valósulhattak meg az OLAF által feltárt csalások. Egyszerűen csak alkalmatlan a rá bízott feladatok elvégzésére vagy csak szemet hunyt a csalások felett esetleg részt vett a lopásokban?

Először Orbán Viktor vejének a neve merült fel egy bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalásban, majd az Orbán-kormány egyik államtitkára bukott meg egy több mint 3 milliárdos visszaélésben, és a Fidesz továbbra sem válaszol a kérdésekre. Ideje lenne, hogy a kormány részéről valaki vállalja a felelősséget az OLAF vizsgálatainak az eredményeiért.

Lázár miniszter mostanában azzal van elfoglalva, hogy kisfilmeket oszt meg a mindennapjairól a honlapján. Van egy ötletünk a következő videóhoz: készítse el a videós vallomását és számoljon be arról, hogy milyen szerepe van a bűnszervezetben.

A Fidesz zavarodottságában csak összevissza beszél az OLAF- jelentésekről, de egyvalami legyen világos: a kormány részéről valakik lehetővé tették és segítették is a csalássorozatot.