Mosonmagyaróvár
2013. november 23. 11:57

Lendvai Ildikó Mosonmagyaróváron

"Mosonmagyaróváron különösen erős MSZP szervezet van és éppen ezért különösen sok reményünk van az itteni eredményekben" - kezdte mondandóját a képviselőasszony.

Aktuális politikai kérdések címmel Lendvai Ildikó az MSZP országgyűlési képviselője sajtótájékoztatót tartott a mosonmagyaróvári MSZP irodában.

"Mosonmagyaróvár talán kiemelt helység az ilyenkor szokásos kampánykörutak alkalmából, hiszen itt különösen erős MSZP szervezet van és éppen ezért különösen sok reményünk van az itteni eredményekben" - kezdte mondandóját a képviselőasszony.

Elmondta, hogy a mostani napokban a látogatások és pártviták, taggyűlési viták célja az, hogy az MSZP elkészült programját és az országos program fő célkitűzéseit átbeszéljék, hogyan lehet azt helyben érvényesíteni.


"Ez másik út. Lehetne azt mondani éppen ezért, hogy ez több mint kormányváltás. Nem mondom, hogy rendszerváltás, mert odáig nem mennék. Rendszerváltás már volt Magyarországon. Azt kell mondanom, hogy jövőváltás és perspektívaváltás. Egy másik jövő.

Nem azonnali boldogság és anyagi siker mindenkinek. De a történelemben való visszafele gyaloglás helyett, a zsákutcából való kijövés és újból az előrefelé haladás, ami szintén nem fáradtság és munkamentes út. Ezt próbáljuk, erre törekszünk" - mondta programjukról Lendvai Ildikó.