mszp.hu | Belföld | Borsod-Abaúj-Zemplén megye
2017. július 04. 15:00

Hazudik a Fidesz Magyarország állapotáról

Hazudik a Fidesz Magyarország állapotáról. Az Európai Bizottság nemrég közzétett országjelentése azt bizonyítja: Magyarország szinte minden tekintetben gyengül. A tények ugyanis azt mutatják, hogy 2013-hoz képest valamennyi magyar régió helyzete romlott. Sőt: Észak-Magyarország az egészségügyi ellátás minőségét tekintve Európában az utolsó előtti!
Ez egyértelműen a Fidesz kormányzásának a bűne, hiszen már a kelet-európai országok is sorra húznak el mellettünk. Eközben virágzik a korrupció, ezermilliárdos áfacsalás fölött huny szemet a kormány, az emberek pénzét a Fidesz luxuskiadásokra költi. 

Szégyen, hogy Bulgáriában vagy Romániában lassan már jobban élnek az emberek, mint nálunk! Ide vezet, hogy az uniós pénzek nem a magyar régiókba, hanem a fideszes haverok zsebébe folynak.

Az MSZP ebbe nem törődik bele! Ezért mondja Botka László, hogy nem a haverokat, hanem Magyarországot kell felemelni! Ehhez kínálunk szövetséget párthovatartozástól függetlenül mindenkinek, aki változást akar.

Aki azt akarja, hogy a keveset keresők kevesebbet adózzanak, és így több pénzük legyen, álljon Botka László mögé!

Aki azt akarja, hogy a gazdagok ne ügyeskedjenek, hanem fizessenek több adót, álljon Botka László mögé!

Botka László programja az emberekről szól. Az emberek milliói pedig el akarják zavarni Orbánt és fideszes haverjait. Botka Lászlónak ehhez megvan az ereje és megvan a programja.

Varga László
frakcióvezető-helyettes
 

Kapcsolódó párttagok