Letelepedési kötvénybiznisz: Rogánék pénzért bűnözőket engedtek be Magyarországra

Ma világosan kiderült, hogy a legnagyobb veszélyt a magyar emberek biztonságára az a pénzéhes és hazug Orbán-kormány jelenti, amely anyagi haszonért cserébe több mint 16 ezer bevándorlót, köztük bűnözőket engedett be Magyarországra minden ellenőrzés nélkül. Amíg tehát a Fidesz közpénzből költ milliárdokat bevándorlásellenes propagandára és unióellenes népszavazásra, a saját üzleti érdekükben már egy városnyi bevándorlót, köztük bűnözőket hoztak hazánkba.

A kormányzati kötvénybizniszben ma az ellenőrzés rendszere egyáltalán nem működik, vagy pénzért eltekintenek minden jelzett kockázattól, ez pedig súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarországra és Európára. A 444.hu cikkéből kiderül, hogy Rogánék nem csak a haveri offshore-cégek hátteréről hazudtak folyamatosan, hanem a Magyarországon át Európába települt külföldiek számáról is.

Az ügyben mától a miniszterelnök felelőssége sem kerülhető meg: Orbán Viktor tudtával és beleegyezésével, bizniszeltek Rogánék a letelepedési kötvényekkel? Orbán Viktor mekkora részt kapott az eddig már 100 milliárdos üzletből, amivel már egy városnyi gazdasági bevándorlót hívott be hazánkba?

Az MSZP követelései:

  1. Azonnal függesszék fel a letelepedési kötvények árusítását!
  2. A nemzetbiztonsági szervek világítsák át a közvetítő offshore-cégeket és a vásárlók hátterét, az eredményeket hozzák nyilvánosságra!
  3. Azonnal indítsanak hivatalból vizsgálatot a hatóságok, derítsék ki, ki a felelős azért, hogy sem a TEK, sem az Alkotmányvédelmi Hivatal, de rendőrség és a Bevándorlási Hivatal sem képes kiszűrni a bűnöző bevándorlókat!

Demeter Márta 
országgyűlési képviselő