2011. szeptember 19. 10:49

Lezárult az ajánlócédulák gyűjtésének időszaka

Lezárult az ajánlócédulák gyűjtésének időszaka. A 8-as körzetet járva, sokféle problémával találkoztam, ami megoldásra vár. Az ezekre adott válaszok egy részét igyekeztem egy rövid programban összefoglalni, amit a körzet összes lakójához, személyesen igyekszem majd elvinni.

Most azonban egy olyan problémát szeretnék kiemelni, ami nem tűr halasztást. A Kurucdombon, a sportpálya mellett működik egy kisbolt, ami az itt élők nagy megelégedésére szolgálja ki az embereket.

Most, minden előzetes figyelmeztetés, vagy egyeztetés, sőt indoklás nélkül, a város tulajdonában álló Holding, felmondta ennek a kisboltnak a bérleti szerződését. Meggyőződésünk, hogy a városvezetésnek tudomása van erről a szerződésbontási szándékról.

Nem akarunk előre ítélkezni, de ha valóban a városvezetés tudtával, esetleg egyetértésével akarják megszüntetni ennek a bejáratott, sokak által kedvelt kisboltnak a működését, akkor nagyon nagy baj van.

Nyilvánosan kérdezem a város Fideszes vezetését, tudnak-e a bolt bérleti szerződésének felmondásáról?

Mi indokolja ezt a felmondást? Mit kívánnak tenni annak érdekében, hogy a bolt tovább működhessen?

Már több 100 ember írta alá a tiltakozást, a bolt bezárása ellen. Meggyőződésünk, hogy ezt az eljárást nem szabad szó nélkül hagyni. Azt sem szabad hagyni, ha esetleg csak másnak akarják odaadni a bérleményt.
Bár még nem vagyok a körzet megválasztott képviselője, de igyekszem mindent megtenni, hogy azok a dolgok, amik jól működnek, a jövőben is ugyanúgy működhessenek, mert ez is feladata egy képviselőnek.

Kérjük, hogy menjenek el és támogassák aláírásukkal a kurucdombi kisbolt megmentését!

Varga Zoltán,
képviselőjelölt MSZP