mszp.hu | Belföld
2024. június 07. 09:02

Lukoczki Károly győzelméhez a Momentumnak el kellene fogadnia az MSZP kezdeményezését

Lukoczki Károly győzelméhez a Momentumnak el kellene fogadnia az MSZP kezdeményezését
Rákosmentéről, a 17. kerületből jelentkezett be Molnár Zsolt országgyűlési képviselő, az MSZP pártigazgatója, valamint Lukoczki Károly, a kerület önkormányzati képviselője, az MSZP-DK- Párbeszéd szövetség és az LMP közös polgármester-jelöltje. Molnár Zsolt elmondta, ajánlatot tett pártjával a Momentumnak, melyben arra kérik őket, álljanak be Lukoczki Károly mögé, s így is növeljék az ellenzéki polgármester-jelölt győzelmi esélyeit a vasárnapi választásokon.

Ahhoz, hogy Lukoczki Károly a vasárnapi választásokat követően a kerület polgármestere lehessen, szükség van még az utolsó napokban is bizonyos lépésekre. „Az MSZP politikusa a legesélyesebb kihívója a jelenlegi fideszes polgármesternek, azonban annak érdekében, hogy a győzelemre a lehető legnagyobb esélye legyen, szükség van a Momentum jelöltjének visszalépésére, hogy ily módon ő is támogassa Lukoczki Károlyt” - mondta Molnár Zsolt.

Az MSZP pártigazgatója elmondta, pártja kérését a 8. kerületben tudnák viszonozni, ahol még verseny zajlik az ellenzéki pártok között. Az MSZP tehát várja a Momentum Mozgalom válaszát a megkeresésükre.

Molnár Zsolt szerint változásra van szükség a 17. kerületben, ezt pedig Lukoczki Károly képviseli, aki valódi lokálpatrióta, nem csak politikusként, hanem kerületi lakosként is rengeteg itt élővel kapcsolatot tart.

„Árad a Rákos a kerületben, hajrá Lukoczki Karcsi!” – zárta gondolatait az MSZP pártigazgatója.

Lukoczki Károly a kampány hajrájában, pár nappal a választások előtt arra kérte a választókat, szavazzanak bizalmat neki vasárnap, meg fogja hálálni ezt polgármesterként.

Kapcsolódó párttagok