mszp.hu | Belföld
2021. június 14. 23:39

Lukoczki Károlyt indítja Budapest 14-es számú választókerületében előválasztáson az MSZP és a Párbeszéd

Lukoczki Károlyt indítja Budapest 14-es számú választókerületében előválasztáson az MSZP és a Párbeszéd
Az MSZP meggyőződése szerint az ellenzéki pártok együttműködésével és megfelelő jelöltekkel a Fidesz legyőzhető. A jövő évi választásra a teljes körű ellenzéki együttműködés feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy ellenzéki oldalon 2022-ben ki álljon szemben a Fidesz képviselőjelöltjével.

Az MSZP és a Párbeszéd Budapest 14-es számú választókerületében Lukoczki Károlyt, az MSZP önkormányzati képviselőjét tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Lukoczki Károly igazi lokálpatrióta, aki civilként is sokat tett a körzet fejlődéséért, 2010 óta pedig már önkormányzati képviselőként is szolgálja a XVII. kerületet. Jelenleg a Pénzügyi és Költségvetési Bizottság elnökeként felügyeli az önkormányzat költségvetését, valamint a Városüzemeltetési Holding Zrt felügyelőbizottságának tagjaként ellenőrzi a városrész mindennapi teendőinek elvégzését. Hisz abban, hogy a saját hasznát és hatalmát szolgáló kormány helyett olyan vezetőkre van szüksége Magyarországnak, akik az emberek érdekeit képviselik.

Rákosmente és Kőbánya lakóinak pedig most lehetőségük nyílik arra, hogy személyében egy olyan képviselőt küldjenek az új Országgyűlésbe, akinek szívügye a helyiek jóléte és a választókerület fejlődése.

A Fidesz zsarnoki rendszerét a helyi és az országos összefogás együttesen fogja legyőzni, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.

 

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.

Kapcsolódó párttagok