mszp.hu | Debrecen Kósa Lajos sertéstelep
2017. december 30. 15:25

Malaca van a Kósa családnak?

A Népszava mai értesülései szerint Kósa Lajos felesége rendkívül olcsón vett egy százmilliós céget, amely cég a 82 éves anyósa sertéstelepüzletéhez nyújtott segítséget. A cég rendkívül alacsony vételárát eddig azzal magyarázták, hogy adóssága volt a cégnek, de ezek szerint az adósság ellenére hitelt is tudott nyújtani egy sertéstelepnek. A családi tündérmesében minden rokon jól jár és mindenki segít a másiknak.

Vajon hova vezetnek a szálak? És miért nem hajlandó Kósa elfogadható magyarázatot adni? Az is érdekes egybeesés, hogy Kósa felesége attól az ügyvédtől vette a céget, aki a nyugdíjas munkaerő szövetkezetekért lobbizott, és amely törvényt Kósa Lajos nyújtotta be. Felvetődik a kérdés vajon Kósa Lajost a feleségén keresztül fizette ki Fiák István?

Mivel Kósa Lajos bujkált eddigi kérdéseim elől, ezért közérdekű adatigénylést nyújtottam be Debrecen Város Önkormányzatához, hogy milyen kapcsolatban állnak Fiák István ügyvéddel.

A Kósa családnak el kell számolnia arról, hogy miből tollasodnak. A magyar embereknek, a debreceni választóknak joguk van tudni a választ.

Gurmai Zita
az MSZP országos elnökségének tagja

Kapcsolódó párttagok