mszp.hu | Belföld | Bitskey Bence Zugló
2017. március 10. 14:56

Már az első napon sikerült összegyűjteni a baloldali ajánlásokat Zuglóban

Már az első napon sikerült összegyűjteni a baloldali ajánlásokat Zuglóban
Már az első napon a szükséges ajánlások többszörösét gyűjtötte össze Bitskey Bence a DK, az MSZP, a PM és az Összefogás Zuglóért Egyesület közös jelöltje, így elsőként vették nyilvántartásba. Ez a magabiztos kezdés jól mutatja, hogy a küszöbönálló zuglói időközi önkormányzati képviselő-választáson a legnagyobb esélye a baloldali ellenzék közös jelöltjének, Bitskey Bencének van.
A 30 éves, rokonszenves fiatalember tősgyökeres zuglói, jelenleg is a kerületben él és dolgozik, a mindenki által tisztelt és szeretett, a Nemzet Színésze, Bitskey Tibor unokája. Széleskörű támogatottságát elsősorban a közösségért való tenni akarásának és fiatalos lendületének köszönheti. Gimnáziumi tanulmányait a Fasori Evangélikus Gimnáziumban végezte, majd a Debreceni Egyetem történelem szakán, nemzetközi kapcsolatok szakirányon szerzett diplomát. Tanulmányait a Budapesti Kommunikációs Főiskolán folytatta, ahol rendezvényszervezőként végzett.
 
Munkájának eredményét mindvégig Zuglóban kamatoztatta, kiváló rálátása van a kerület előtt álló feladatokra, ismeri a zuglóiak életét, felkészülten néz szembe a megoldandó problémákkal. A karrierépítésnél többre tartja a közösségért végzett munkát, ezért – bár családi háttere, sokrétű képzettsége és felsőfokú angol nyelvtudása ezt lehetővé tette volna – a külföldi munkavégzés helyett Zuglót választotta. 
 
Bitskey Bence nyugodt, biztonságos kerületet szeretne, ahol a különböző meggyőződésű, eltérő életstílusú emberek békés egymás mellett élése teljesen természetes, hiszen ennek alapja a vallás- és szólásszabadság, a szolidaritás, az európai értékek és az egészséges nemzeti öntudat. Bitskey Bence elutasítja a szélsőségeket, a kirekesztő gondolatokat, az uszítást és a nők bántalmazását.
 
Az önkormányzat előtt álló legsürgetőbb feladatoknak tartja a napi működés egyszerűsítését, a bürokrácia csökkentését, a köztisztasági program fejlesztését, illetve a javuló közbiztonság további erősítését.  
 
Bitskey Bence az erős rajt után jelöltként bízik abban, hogy a zuglói polgárok képviselővé választják. Képviselői tevékenységével biztosítani fogja az önkormányzat hatékonyabb működését is. Mindent meg fog tenni azért, hogy a kerületi Fidesz elvtelen aknamunkájával ne akadályoztathassa az önkormányzat és a polgármester, Karácsony Gergely munkáját, ne tudja meggátolni többé az előrelépést a zuglóiak számára fontos ügyekben.