mszp.hu | Belföld
2021. június 04. 10:14

Márton Rolandot indítja Székesfehérvár képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Márton Rolandot indítja Székesfehérvár képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd
Az MSZP kezdettől fogva vallja, hogy a kormányváltás elsődleges alapfeltétele a teljes körű együttműködés. Elkötelezett hívei vagyunk szövetségesünkkel, a Párbeszéddel együtt annak, hogy minden körzetben a legalkalmasabb jelölt legyen a Fidesz kihívója!

Az MSZP és a Párbeszéd Fejér megye 1-es számú választókerületében Márton Rolandot, az MSZP székesfehérvári önkormányzati képviselőjét tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Márton Roland tősgyökeres székesfehérváriként tisztában van azzal, hogy az elmúlt időszakban Székesfehérvár nem aknázta ki lehetőségeit, ami miatt sokan egy jobb élet reményében elhagyták a várost. Meggyőződése, hogy 11 év fideszes kormányzás után stadionépítés helyett végre arra kell fordítani Székesfehérvár erőforrásait, amire az ott élőknek valóban szükségük van: megfizethető bérlakásokra, megbízható és hozzáférhető egészségügyre, minőségi oktatásra és közlekedésre. Hisz abban, hogy Székesfehérvár közép-európai mércével mérve is ipari, technológiai központ lehet, ami vonzó jövőképet nyújthat a fiatalok számára.

Márton Roland szerint nem betonba öntött álmokra van szükség Székesfehérváron, hanem elérhető és minőségi közszolgáltatásokra, jól fizető munkahelyekre és biztos megélhetésre. Az MSZP és a Párbeszéd úgy gondolja, hogy az előválasztást követően 2022-ben már hatpárti jelöltként képviselheti a székesfehérváriak érdekét, hozzásegítve Magyarországot a kormányváltáshoz és a korszakváltáshoz.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.

Kapcsolódó párttagok