Matolcsy György nem sokáig leplezheti bűnös titkait

Nagyon félhet Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, ha az eddig beszerzett 112 darab pisztoly, 200 ezer lőszer és külön magánhadsereg mellett most már saját terrorelhárítókat és hírszerzőket is alkalmaz. A baj csak az, hogy Magyarország bankját ez sem védi meg a kirablástól, mert a pénzintézet páncélszekrényeiből nem álarcos rablók viszik a nép vagyonát.

A jegybank folyamatos kifosztása épp a bankelnök irányításával folyik. Családtagok, haverok, ismerősök gazdagodnak valamennyiünk pénzéből, milliárdos ingatlan bizniszek zajlanak a szemünk előtt. Több mint valószínű, hogy éppen ennek az elleplezéséhez, a gyanús üzelmek eltitkolásához, a titkok megvédéséhez kell Matolcsy Györgynek a fegyverarzenál és a titkosszolgák különítménye.

Ám mindez mégis hatástalan lehet. Tény hogy a Nemzeti Bank biztonsági cége 2016. március 25-én megtagadta, hogy személyesen tekintsek be az MNB-Biztonsági Zrt. működésébe. Ám miután az adatvédelmi biztos szerint az elutasításhoz nem volt joguk, szeptember első hetében kénytelenek lesznek számomra mindent megmutatni és valamennyi kérdésemre válaszolni.

Harangozó Tamás
a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke

Kapcsolódó párttagok