mszp.hu | Belföld
2020. október 01. 16:41

Matolcsy is több Balatont akar – az MNB magánkikötőt építtet a luxusszállodájához

A Matolcsy-család is beszállt a Balaton fideszes gyarmatosításába, ugyanis az MNB elnöke a volt feleségével összejátszva akarja elvágni a helyieket és a nyaralókat a Balaton partjától Balatonakarattyán.

Matolcsy György sem fogja vissza magát, ha luxusról van szó, ugyanis úgy gondolja, hogy a jegybank számára épülő oktatási és konferencia-központ, szálloda, teniszpálya és „seafood” étterem mellé dukál még egy mások elől elzárt magánkikötő is. A fideszes politikusoknak nem számít, hogy milyen mértékben teszik tönkre a természetes vizeinket, csak az a fontos nekik, hogy már ne csak az Adrián, hanem a Balatonon is kiélhessék a luxusjachtokhoz való vonzalmukat.

Elég volt abból, hogy a Fidesz a Balatont a NER-oligarchák és kiszolgálóik csónakázótavaként kezelje! A Balaton mindannyiunké!

Az MSZP célja, hogy megállítsa a fideszes rombolást és megvédje a közös természeti kincseinket. Meg kell állítani az Orbán-kormány szabad vizek ellen indított fideszes gyarmatosítási folyamatát, ezért az MSZP a Kúriához fordult a természetes tavak, köztük a Balaton védelméről szóló népszavazási kezdeményezés engedélyezése érdekében.

MSZP

Bővebb információ: Eszik Bence, az MSZP elnökségi tagja

Mandur László búcsúztató

Tisztelt Gyászoló Család! Tisztelt Mindnyájan, akik eljöttetek elkísérni Mandur Lászlót utolsó útjára, és persze megszólítom azokat is, akik innen távol, de lélekben hasonló szomorúsággal és megrendüléssel búcsúznak Lacitól!
2020-10-28 16:53