mszp.hu | Belföld | botrány KDNP Körmend Szabó Ferenc
2017. május 31. 11:27

Meddig még…?

A Magyar Szocialista Párt Körmendi Szervezete felháborodással értesült arról, hogy Szabó Ferenc volt KDNP-s, jelenleg független képviselőt a képviselőtestület zárt ajtók mögött, a nyilvánosság kizárásával beválasztotta a Társadalmi és Ifjúsági Ügyek Bizottságába.

Van-e önbecsülése a körmendi képviselő testületnek? Meddig alázza meg városát a testület? Döntéseivel, és azzal, hogy nem a város teljesítményével, szépségével, hanem botrányaival híreli magát ország – világ előtt, vajon erre kapott felhatalmazást választóitól?

Azt a Szabó Ferencet, aki pedofília gyanújába keveredett – és jelenleg is tart még ügyében a nyomozás – nem hogy lemondásra, mandátuma visszaadására nem szólította fel, hanem a polgármester javaslatára beválasztotta a Társadalmi és Ifjúsági Ügyek bizottságába! Igaz, az ifjúság kérdéseiben úgy tűnik, meglehetős tapasztalattal bír az érintett! A város polgárait képviselő testület tagjaitól méltán várja el, hogy nem csak közéleti tevékenységében, hanem magánéleti, emberi viszonyaiban is feddhetetlenül járjon el.

Nem hallgathatunk tovább! Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet! De az ügy kirobbanása óta Szabó Ferenc semmit nem tett, hogy magát tisztázza, hogy az őt megválasztók becsülését visszanyerje! Elfogyott a türelem!

Mondjuk ki, ha már Képviselőtestületünk képtelen volt erre: Szabó Ferenc méltatlan a képviselői címre! És mondjuk ki: "... cinkos, aki néma!"

Körmendiek! Meddig tűrjük ezt még?

MSZP Körmendi Szervezete

Csuk Ferenc emlékére

2022-08-09 12:09