mszp.hu | Belföld | Európai Unió
2019. május 20. 13:12

Még a Fidesz szavazóinak többsége is egyetért az MSZP – Párbeszéd programjával

A különböző felmérések azt mutatják, hogy a magyarok kétharmada, még a Fidesz szavazóinak a négyötöde is egyetért az MSZP – Párbeszéd szövetség programjával. Egyre többen akarnak egy olyan Európai Unióban élni, amely a gazdasági és a politikai együttműködésen túl, végre sokkal több energiát és forrást szán az emberek hétköznapi jólétére.
Ennek fényében talán megérthetjük Orbán Viktornak és Trócsányi Lászlónak, a Fidesz EP-listavezetőjének a gyávaságát. Nehéz lenne nekik egy vitán az ellen az Európa ellen érvelni, amelyben a szavazóik is élni szeretnének.

Az MSZP és a Párbeszéd szövetség azt a szociális Európát akarja megvalósítani, amelyben közös szabályok vonatkoznak a minimális bérre, nyugdíjra, családi pótlékra és a fiatalok támogatására. A magyarok is egy ilyen uniót akarnak, a megvalósításához azonban az kell, hogy az MSZP Párbeszéd szövetség minél több tagja kerüljön be az Európai Parlamentbe.

MSZP