Megbukott a Fidesz családellenes terve

Megbukott a Fidesz családellenes terve
A Fidesz megfutamodott és letett a lombikprogram érthetetlen és embertelen szigorításának a tervéről. Nem mertek szembemenni azzal a hatalmas ellenállással, amit az elképzelésük kiváltott. Ez egy győzelem. Azoknak az érintett családoknak, és az együtt érző embereknek a győzelme, akik egységesen álltak ki az embertelenséggel szemben.
A kormánynak végre szembe kell néznie a követelésünkkel: azt akarjuk, hogy mindent tegyen meg a vágyott gyermekek megszületéséért!
 
Az érintettek tömegesen tárták a nyilvánosság elé a saját élettörténetüket és személyes küzdelmüket, ami nélkül nem lehetett volna meghátrálásra kényszeríteni a kormányt. Saját tapasztalatból tudom, hogy lelkileg, anyagilag és fizikailag is megterhelő lombikprogrammal gyermeket vállalni, és tudom, hogy nehéz és felkavaró minderről nyilvánosan beszélni. Köszönöm minden családnak, aki az ügy érdekében, a vágyott gyermekek megszületése érdekében felvállalta ezt.
 
A Fidesz embertelen politikáját csak úgy állíthatjuk meg, ha kiállunk egymásért, egységesen erőt mutatva. A lombikbabákért sikerült, és hiszek abban, hogy a zaklatás és erőszak áldozatául esett emberek védelmében is meg tudjuk tenni.
 
Bangóné Borbély Ildikó, 
országgyűlési képviselő

Kapcsolódó párttagok