Megélhetési válság fenyeget

Súlyos áremelések jöhetnek az új útdíjrendszer bevezetése miatt. Mivel a fuvarozók teljes egészében áthárítják az útdíj miatt megemelkedett költségeiket a megrendelőkre, így a kereskedők is árat fognak emelni. Ez jelentős őszi áremelkedéséhez vezet.

Az Orbán-kormány újabb adóját megint a lakosság fizeti meg.

Orbán Viktor három éves kormányzása a lakosság többségének súlyos elszegényedést hozott. Az igazságtalan adórendszer, a negyven új különadó, az élelmiszerárak növekedése, a szociális rendszer szétverése megélhetési válsággal fenyeget. A banki díjak brutális emelkedése és az útdíj miatti áremelkedés együttes hatása őszre gyűrűzhet be, ami sok családnak megoldhatatlan helyzetet jelent. Az alattomos orbáni elvonások miatt a magyar családok százezrei nem fogják tudni megvenni a kenyeret, a húst, nem fognak tudni a gyerekeiknek napi egyszer meleg ételt adni.

Az életszínvonal tovább fog csökkenni.

A szegények egyre szegényebbek, a gazdag fideszesek egyre gazdagabbak lesznek. Orbán Viktor kettévágta az országot kiváltságos kevesekre és senyvedő milliókra. Az MSZP ennek fog véget vetni. Az új kormány igazságos adórendszert vezet be, hogy az Orbán által tönkretett milliók végre napról napra jobban éljenek.

Kormos Kata
szóvivő