2011. június 02. 10:43

Megfeledkezett rólunk a kormány

Sokat jelent nekünk, hogy az MSZP-frakció ezekben az időkben is mellettünk áll, ha már a kormány megfeledkezett rólunk – kezdte beszédét Bangóné, majd kifejtette: mi, sárrétiek nem ezt vártuk a kormánytól, nem erre számítottunk. Ezúton is üzenünk nekik, jöjjenek közénk, hogy lássák a problémáinkat. Ne csak akkor jöjjenek, ha a szavaztunk kell.


Üzennünk kell nekik, mert a szegény, vidéki emberek problémái nem látszanak Budapestről. Teljesen magunkra maradtunk, és csalódottak vagyunk. A biztos megélhetés helyett bizonytalanságot kaptunk. Itt, Sárréten is családok ezrei mentek tönkre. Ma már azok is küszködnek, akiknek van munkájuk, hát még azok, akiknek az sincs. A kormány ígéretével ellentétben nem, hogy erősebbek lennénk, gyengének, védtelennek érezzük magunkat. Családok ezrei rettegnek, hogy elveszítik házukat, egyetlen vagyontárgyukat. Magunkra maradtunk szegénységünkkel. Mi, itt vidéken nem az íróasztalok mögül szemléljük a valóságot – közölte a képviselőjelölt.

Majd így folytatta: a kormány azonban nem, hogy a problémáinkat nem látja, hanem már a segélykiáltásainkra sem kíváncsi. Pedig vidéken igenis nagy a baj. Bangóné hangsúlyozta: nekünk nem kell kérdőív, azok alapján ugyanis nem derül ki, milyen gondokkal küzdünk. Ha valóban tudni akarnak rólunk, jöjjenek közénk és ne a papírjaikat küldözgessék.
 
A júniusi szavazáson Sárrétről üzenjük a kormánynak, hogy nem ezt reméltük, nem erre számítottunk. Nem jó irányba mennek a dolgok.