halasinfo.hu | Belföld | rezsicsökkentés konzultáció
2014. február 09. 15:37

Megtartjuk, de igazságosabbá tesszük a rezsicsökkentést

Szociális konzultációt tartott szombaton Török Zsolt az Összefogás parlamentbe készülő szocialista képviselőjelöltje. A politikus többek között arról is beszélt, hogy a baloldal kormányra kerülése esetén kiterjeszti a rezsicsökkentés, és azt nem csak a tehetősebb rétegek számára teszi érzékelhetővé.

Egy tál gulyásleves mellett mondhatták el problémáikat ma délben azok a választópolgárok, akik kíváncsiak voltak a baloldali Összefogás szociális konzultációjára a Kisbosnyák piacon. A rendezvényen az MSZP valamint a DK képviselői hallgatták meg a halasiak panaszait. Ezek kapcsán a Halasinfónak Török Zsolt országgyűlési képviselőjelölt többek között arról beszélt, hogy a Fidesz negatív kampányával ellentétben az Összefogás meg akarja tartani a rezsicsökkentést, de azt az alacsonyabb keresetűek számára is elérhetővé fogja tenni.

A szocialista politikus kifejtette azt is, hogy az energia árak folyamatosan csökkenek a világpiacon, vagyis ezek átvezetése hazánkban nem elsősorban a kormányzó erők érdeme, hanem a gazdasági folyamatok eredménye. Török Zsolt hosszabb interjút is adott a Halasinfonak, amelyben a választási programjuk főbb elemeiről is beszélt.