2012. január 07. 10:14

Megyei újévi sajtófogadás

Veres János, megyei elnök és Csabai Lászlóné, városi elnök köszöntötte sajtófogadáson a megyei sajtó képviselőit. Kötetlenebb beszélgetés formájában köszönték meg az elmúlt évi munkájukat és kívántak optimistább, jobb eredményekkel biztató új évet!

Az elnökök nagyra értékelték a korrekt kapcsolatot a sajtóval. Együttműködő „emberekről” van szó itt a megyében – hangzott el. Veres János elmondta: A jövőben tervezett sajtótájékoztatóink témafelvetéseinek reméli lesz olyan hatása, hogy az itt élő embereknek jobb legyen. Ne a hátrányok, az előnyök domináljanak ebben a megyében – kívánta.

Szóba került a sajtófogadáson, hogy sajnos sikerül még mindig függő beruházásokkal találkoznunk a megyében, pedig olyan régi projektekről van szó, aminek forrása még a korábbi kormány idején lett biztosítva.

Különleges évnek nézünk elébe, - hangzott el - hiszen ígéret van arra, hogy a centralizált irányítás a megyei intézményeket tekintve jobb lesz nekünk. Vannak kételyeink ugyan, de örülünk annak, hogy mások nyugodtak a felől, hogy a megye részéről 11.5 milliárd forintos tartozás fejében sok – sok intézmény állami kézbe került.