mszp.hu | Belföld
2019. december 09. 13:08

Megzsarolták az MSZP pártigazgatóját

Megzsarolták az MSZP pártigazgatóját
Zsarolásért feljelenti az "Angyal ügyvédje" néven jelentkező blog íróját Molnár Zsolt. Az MSZP pártigazgatója az ATV Start című műsorában hétfőn azt mondta: a stúdióból első útja rendőrségre vezet.

Elmondta: őt és egy frissen választott MSZP-s polgármestert zsarolták, milliós összegeket kérve tőlük október 13. után.


Felszólította a blog íróját: ne várjon január 1-jéig, tegye le dokumentumait és bizonyítékait, ha vannak. Az állításokat teljes mértékben tagadta.

„Sem eltitkolt vagyonom, még egy biciklitárolóm sincsen, nemhogy lakásom; soha életemben nem fogyasztottam drogot, nem is tudom, hogy néz ki (…) és nem vettem részt (…) drogos orgiákon prostituáltakkal, és drogdílert is a tévében láttam akciófilmekben” – mondta.

„Nem Borkai-ügyről van szó, hanem egy mocskos zsarolási ügyről” –tette hozzá.

A blog azzal vádolt meg név szerint nem említett vezető MSZP-s politikusokat, hogy titkos szexpartikat folytattak egy budapesti lakásban, és azt helyezte kilátásba: ha az érintettek nem mondanak le, január 1-jén a nyilvánosság elé tárja a nevüket.

Molnár szerint az elkövető, „nyilván fölbátorodva a Borkai-sztorin”, azzal próbálta hírbe hozni az ellenzéki politikusokat, hogy kreált egy történetet, „hiszen sokkal izgalmasabb, ha az ellenzéki oldalon is van egy Borkai-történet”.

Hangsúlyozta: „Ennek itt ma véget kell vetni. (…) A magyar közélet nem mehet ebbe az irányba, véget kell vetni ennek a mocskos játszmának”.

Elmondta: nem tudhatja, mást is zsaroltak-e, de „valójában olyan, akit érdemben zsarolni lehet, az én tudomásom szerint nincsen.”

Kérdésekre válaszolva nem cáfolta, hogy a zsarolónak lehetett köze Németh Gáborhoz, az Egyenlítő blog volt szerkesztőjéhez.

Kapcsolódó párttagok